Firmaevent teambuilding

Oplevelsesrigt firmaevent!

Indoor Skydiving vil med garanti få adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen. Det er en helt unik oplevelse, og alle vil være flyvende længe efter, de har forladt vindtunnelen.

Sporten stiller ikke store krav til kondition og styrke, så alle i firmaet kan være med! Ved at vælge Indoor Skydiving til jeres næste firmaevent, giver I jeres medarbejdere en unik oplevelse, hvor alle er på lige fod.

Indoor Skydiving hos os giver jer muligheden for at styrke teamet, da udfordringen giver jer en fælles reference – store smil og masser af endorfiner i kroppen. Oplevelsen løsner op og rykker gruppen tættere sammen. Den perfekte start på et projekt eller afslutning på et godt år.

Til slut vil alle få et diplom med deres flyveresultater, og I har dermed mulighed for at kåre dagens vindere og samtidig give alle et minde med hjem om oplevelsen.

Faciliteter til jeres firmaevent

Copenhagen Air Experience har god erfaring med alle typer af firmaevents, og vi kan sammensætte en totalløsning, der er skræddersyet efter jeres firmas ønsker og behov.

Indoor Skydiving foregår i en lukket bygning med en rummelig lounge. Derudover stiller vi et stort udendørsareal til rådighed med plads til teambuilding-aktiviteter. Ønsker I sandwich, salater eller drikkevarer, kan dette bestilles på forhånd.

Eventens varighed er normalt 1½ time. Ved større firmaevents skal I påregne 1 time udover den bestilte flyvetid.

Firmaevent Teambuilding Indoor Skydiving

Indoor Skydiving giver muligheden for at styrke teamet da udfordringen giver en fælles reference – store smil og masser af endorfiner i kroppen. Oplevelsen løsner op, og rykker gruppen tættere sammen. Den perfekte start på et projekt eller afslutning på et godt år.

Firmaevent Sikkerhed Indoor Skydiving

Sikkerheden er topprioritet

Hos Copenhagen Air Experience er sikkerheden i top. Vores erfarne instruktører har alle gennemgået en certificeret uddannelse, og de sørger for grundig og professionel instruktion. Samtidig sikrer de, at alle forholdsregler er taget og at flyvningen tilpasses individuelt til hver enkelt person i firmaet, så alle får en god og tryg oplevelse.