Julefrokost 2019

Julefrokost 2019

Kickstart jeres julefrokost hos Copenhagen Air Experience og giv alle medarbejdere en oplevelse for livet, når I prøver kræfter med at flyve!

Mange firmaer starter deres juleafslutning hos os, da vi har erfaringen og faciliteterne, der sikrer dig som arrangør en succesfyldt event. Vi tilbyder en unik teambuilding oplevelse, mødelokale med plads til 30 personer samt mulighed for en fuld cateret event.

Vores erfarne og professionelle instruktører har stor fokus på sikkerhed og klar til at give jer en uforglemmelig team-oplevelse!

Når alle har været oppe at flyve, får I et diplom med jeres flyveresultater, så I har mulighed for at kåre dagens vindere. Se dem indtage podiet, mens I nyder en kold fadøl, som en perfekt afslutning på 2019.

Oplevelsesrigt firmaevent!

Indoor Skydiving vil med garanti få adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen. Det er en helt unik oplevelse, og alle vil være flyvende længe efter, de har forladt vindtunnelen.

Sporten stiller ikke store krav til kondition og styrke, så alle i firmaet kan være med! Ved at vælge Indoor Skydiving til jeres næste firmaevent, giver I jeres medarbejdere en unik oplevelse, hvor alle er på lige fod.

Indoor Skydiving hos os giver jer muligheden for at styrke teamet, da udfordringen giver jer en fælles reference – store smil og masser af endorfiner i kroppen. Oplevelsen løsner op og rykker gruppen tættere sammen. Den perfekte start på et projekt eller afslutning på et godt år.

Til slut vil alle få et diplom med deres flyveresultater, og I har dermed mulighed for at kåre dagens vindere og samtidig give alle et minde med hjem om oplevelsen.

Firmaevent teambuilding
Firmaevent Teambuilding Indoor Skydiving

Faciliteter til jeres firmaevent

Copenhagen Air Experience har god erfaring med alle typer af firmaevents, og vi kan sammensætte en totalløsning, der er skræddersyet efter dit firmas ønsker og behov.

Indoor Skydiving foregår i en lukket bygning med en rummelig lounge. Vi har et konferencelokale med storskærm og AV-faciliteter, der har plads til 30 personer, hvor I kan holde oplæg og spise frokost. Derudover stiller vi et stort udendørsareal til rådighed med plads til teambuilding-aktiviteter. Ønsker du sandwich, salater eller drikkevarer, kan dette bestilles på forhånd.

Eventens varighed er normalt 1½ time. Ved større firmaevents skal du påregne ekstra tid.

Indoor Skydiving giver muligheden for at styrke teamet da udfordringen giver en fælles reference – store smil og masser af endorfiner i kroppen. Oplevelsen løsner op, og rykker gruppen tættere sammen. Den perfekte start på et projekt eller afslutning på et godt år.

Firmaevent Sikkerhed Indoor Skydiving

Sikkerheden er topprioritet

Hos Copenhagen Air Experience er sikkerheden i top. Vores erfarne instruktører har alle gennemgået en certificeret uddannelse, og de sørger for grundig og professionel instruktion. Samtidig sikrer de, at alle forholdsregler er taget og at flyvningen tilpasses individuelt til hver enkelt person i firmaet, så alle får en god og tryg oplevelse.