Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb af flyvetid og gavekort hos Copenhagen Air Experience A/S, Galgebakkevej 3, 2630 Tåstrup, cvr nr. 29820708.

Bookning og køb af flyvetid og gavekort kan ske på www.airexperience.dk, der kan også købes flyvetid og gavekort ved personlig henvendelse i receptionen indenfor normal åbningstid. For åbningstider henvises til vores hjemmeside www.airexperience.dk.

Bestilling

Når du bestiller flyvetid skal bruge dit navn og din e-mailadresse og telefonnummer i tilfælde af, at vi er nødt til at kommunikere angående din bestilling eller ved eventuel aflysning på grund af vejrforhold.

Når du bestiller flyvetid eller anden vare fra vores Webshop, laver vores ordresystem en reservation af flyvetid i dit navn og en ordrebekræftelse sendes automatisk til den e-mail adresse, der er blevet oplyst under bestillingen og umiddelbart lige efter at betalingen er blevet gennemført. Det er muligt at bestille flyvetid på vegne af andre personer.

Har du ikke modtaget ordrebekræftelse på mail kan det skyldes at du har indtastet forkert e-mail adresse eller at et spam filter har blokeret e-mailen. Har du ikke modtaget den indenfor 1 time efter ordreafgivelsen eller har du mistet den, har du følgende muligheder:

  • Kontakt Copenhagen Air Experience på info@airexperience.dk eller ring på tlf. +45 43 99 91 91 og oplys os ordre tidspunktet samt dit navn og e-mail adresse så sender vi en ny elektronisk bekræftelse til dig.

Ønsker du efterfølgende at ændre i din booking, skal du kontakte os senest 72 timer inden din reserverede flyvetid på vores kundenummer +45 43 99 91 91. Møder du ikke op til reserveret tid har du mistet retten til at flyve og vil ikke kunne få refunderet det betalte beløb.

Aflyser Copenhagen Air Experience flyvetiden på grund af force majure vil beløbet ikke blive refunderet, men erstattes af et nyt tidspunkt efter nærmere aftale med dig.

Alkoholpolitik

Kunder der møder eller optræder påvirket, enten af alkohol eller euforiserende stoffer vil blive nægtet adgang til aktiviteterne under henvisning til virksomhedens alkohol politik. Der ydes ikke refusion af tabt flyvetid.

Kunder der ikke overholder virksomhedens alkohol politik vil blive bortvist fra virksomhedens område.

Produktbeskrivelse:

Copenhagen Air Experience A/S tilbyder typer af flyvepakker samt event pakker. Flyvepakkerne: Taste of flight, svarende til 2 flyvninger af 1 minut, Learn to fly, svarende til 2 flyvninger af 2 minutter; Flying high, svarende til 3 flyvninger af 2 minutter gælder alle kun til een person.

Gruppepakkerne: Family, svarende til max 5 flyvninger af 2 minutter. (delbar mellem max 4 personer), samt alle Event pakker kan deles mellem flere personer. Det er tydeligt skrevet ved booking af pakken om den kan deles eller ej.

Prisen er inkluderet:

  • Leje af udstyr
  • Instruktion
  • Instruktør

Betaling:

Betalinger med kreditkort bliver pålagt et gebyr hvis kortet er udstedt uden for EU/EØS eller hvis de er virksomhedsrelateret. Du kan se gebyrbeløbet inden din betaling i betalingsvinduet. Gebyr satser følger NETS satser. Kontakt din kortudsteder, hvis du er i tvivl, om du har et kredit- eller debetkort.

Følgende kort er gældende som betalingsmiddel:

  • Dankort
  • Visa Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • Mobile Pay

Du vælger betalingsmetode når du afgiver din bestilling. Alle priser er angivet inklusiv afgifter, told og moms.

Når du gennemfører online betalinger med et betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Alle betalinger foretages igennem sikre betalingsvinduer som er krypteret.

Specielt om Gavekort

Gavekort kan købes via hjemmesiden.

Et gavekort er gyldig i 2 år fra betaling, og kan ikke ombyttes til kontanter. Der ydes ikke refusion af bortkomne gavebeviser.

Et gavekort kan kun bruges 1 gang og kun med den flyvepakke gavekortet er indkøbt til.

Der er ingen fortrydelsesret på gavekort.

Vi henviser i øvrigt til www.forbrug.dk, som er forbrugerstyrelsens hjemmeside om handel over internettet. Her kan du bl.a. finde informationer omkring fortrydelsesret og dine rettigheder, når du handler på internettet.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret for køb af flyvetid.

Der er ingen fortrydelsesret på gavekort.

Det er dog muligt, gebyrfrit, at ændre din bestilling alternativt overføre din booking til anden person og dette skal ske senest 72 timer før planlagt flyvetid dette kan gøres ved at ringe til Copenhagen Air Experience på telefon +45 43 99 91 91 indenfor normal åbningstid.

Der kan kun foretages 1 ændring, og overføres bestillingen til anden person skal denne person underskrive accept af risiko og ansvarsfraskrivelse” inden flyvningen, underskrives denne aftale ikke forbeholder Copenhagen Air Experience A/S sig ret til at afvise personen uden kompensation.

Udebliver du fra aftalt tid mister du retten til at flyve og vil ikke blive kompenseret for indbetalt flyvetid.

Møder du ikke til aftalt tid eller ankommer senere end aftalt, forbeholder Copenhagen Air Experience A/S sig ret til at afvise bookningen uden kompensation. Copenhagen Air Experience A/S vil dog forsøge at afvikle den bestilte flyvetid såfremt der er ledige tider og dette ikke forsinker de efterfølgende kunder, men der gives ingen garanti herfor.

Skulle det ske at Copenhagen Air Experience A/S aflyser den planlagte flyvningen på grund af tekniske problemer (force majure), kontaktes kunden med henblik på at aftale et nyt tidspunkt, kan der ikke findes et nyt tidspunkt kan kunden i dette tilfælde få kompensation dog kun for det indbetalte beløb.

Specielt om events og gruppe bookinger (på mere end 8 personer – speciel pakke)

Hvis du fortryder køb af en samlet event pakke skal dette ske senest 14 dage før planlagte dato for event oplevelsen.  Herefter er det ikke muligt at ændre på event arrangementet.

Persondatapolitik:

Se afsnit under persondatapolitik