Pro-flyer Zone Indoor Skydiving

PRO-flyer Zone

Betingelser for PRO-tid

Du skal godkendes af vores instruktør til at kunne købe PRO tid. Oftest har du været i tunnel 10-15 gange inden du er stabil nok til at kunne købe PRO tid. En PRO-flyer kræver ikke den samme introduktion og opmærksomhed fra vores instruktør og man kan herved opnå stor rabat.

PRO-tid booket i blokke af 15 min., 30 min. eller 60 min. skal bruges inden for samme dag, men ikke nødvendigvis inden for samme session. Pauser fra en pro-tid session vil være muligt, i det omfang tunnelens øvrige program tillader det.

Vi gør vores bedste for at tilrettelægge en rotation, der giver dig den optimale dag.

Vi tilbyder Coaching alle dage – skriv til os for mere info.

Pro-tid skal bookes på pro@airexperience.dk

Den åbne tunnel gør det mere realistisk – træning her gør mig bedre, da det er teknisk krævende – intet problem at flyve headdown!

Pro flyer zone

Coaching

For at udvikle og træne specifikke flyvefærdigheder kan du tilkøbe personlig tid med en af vores instruktører, som er kvalificeret til coaching. Sammen finder I ud af hvilke flyveteknikker, du som PRO-flyer ønsker at arbejde med, så du udvikler dig indenfor sporten. En coach giver dig den nødvendige støtte og kan forklare dig om korrekt træning, øvelser og stil.

Vores coaches er meget erfarne indenfor flyvning i tunnel både hos os, men også i tunneler rundt om i verden. Hvert år deltager flere af vore coaches i VM i tunnel flyvning.

Spørg din instruktør for mere info eller skriv til PRO@airexperience.dk

Pro-flyer pakker

Pris Varighed
60 min 4.800 1 dag
30 min 3.200 1 dag
15 min 1.800 1 dag

Normal Flight Times

  • Tirsdag til fredag: 14.00–20.00
  • Søndag: 15.00–20.00

Coaching tilbydes alle dage

  • Skriv til os for coaching og tilgængelighed på pro@airexperience.dk
Pro-flyer packages