Q&A

Hvem kan flyve?

Alle fra 7 år og op kan flyve – blot man er i stand til at forstå og følge instruktioner. Er du under 18 år, skal dine forældre/værge skrive under på vores ansvarserklæring, som du finder her.

Du kan flyve hvis:

  • Du er fyldt 7 år
  • Du vejer mindre end 120 kg af hensyn til din og instruktørens sikkerhed
  • Du har helbredet i orden og ingen problemer med ryg, skuldre, nakke eller andre dele af bevægeapparatet
  • Du ikke har problemer med hjertet eller epilepsi
  • Du ikke er iført gips
  • Du ikke er gravid
  • Du ikke er påvirket af alkohol, stoffer eller lignende. Vi forbeholder os retten til at afvise personer, der er påvirkede uden kompensation

Er du i tvivl, så kontakt os inden du booker. Det er til enhver tid instruktøren på dagen, der beslutter om du må flyve eller ej – for os kommer sikkerheden altid først!

Kan handicappede flyve?

Vi vil gøre vores bedste for, at alle uanset handicap kan flyve. Det er i de fleste tilfælde muligt, selvom vi ikke kan garantere det.

For at sikre, at vi har afsat den nødvendige tid til dig, anmoder vi dig om at flyve på en hverdag. Informer os på forhånd hvis vi skal tage specielle hensyn, så kan vi bedst muligt imødekomme dine behov og hjælpe med at booke den mest velegnede pakke.

Selvom vi ikke kan love dig, at du kommer op at flyve, så garanterer vi, at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at flyve.

Hvor lang tid skal man sætte af til oplevelsen?

Vi starter hold hvert hele klokkeslæt. Hvis timen er fuldt booket, skal man regne med 1½ time fra start til slut. Inden flyvningen går der ca. 30 minutter med registrering, instruktion, omklædning samt opvarmning.

Ved grupper på over 10 personer, skal I beregne 1 time udover den bestilte flyvetid.

Hvor lang tid inden skal jeg ankomme?

Du skal være der senest 10 min før din flyvetid.

Når du ankommer, skal du tjekkes ind i receptionen. Her skal du registreres, før du er klar til at blive sendt i luften. Så det er vigtigt at være her til tiden ellers mister du din flyvetid – uden mulighed for kompensation.

Kan vi få vindtunnelen for os selv?

Det afhænger af størrelsen på jeres gruppe og hvornår på dagen, I har booket.

Vi starter hold hvert hele klokkeslæt. Er I en større gruppe, så har I vindtunnelen for jer selv, hvor I opdeles i mindre grupper, når I skal flyve. Hvis I kun er et par stykker, kommer I eventuelt på et hold sammen med andre. Ønsker I flyvetid for jer selv, skal I som hovedregel booke 44 minutter eller derover. Kontakt os gerne for yderligere information.

Hvor mange må man flyve i vindtunnelen ad gangen?

Som førstegangsflyver er man alene i tunnelen med sin instruktør. Øvede flyvere kan være op til fire personer ad gangen. Instruktøren bestemmer suverænt hvem og hvor mange, der må flyve. Vi tager ingen chancer med din sikkerhed.

Kan man flyve i dårligt vejr

Ja, uden problemer.

Vores vindtunnel er konstrueret til, at du kan flyve i al slags vejr.

Indoor Skydiving vs. faldskærmsudspring – hvad er forskellen?

Ved Indoor Skydiving føler du det samme rush, som man oplever ved det frie fald i et faldskærmsudspring fra 4 km’s højde. Luftmodstanden og måden du skal kontrollere din krop på er den samme, men ved Indoor Skydiving skal du ikke op i et fly og springe ud fra mange kilometers højde med en faldskærm på ryggen. Det foregår inde i et lukket flyvekammer, og du har hele tiden en instruktør ved din side.

Indoor Skydiving er lettere tilgængeligt og væsentligt billigere end et faldskærmsudspring, og derfor anvender mange professionelle vindtunnelen til træning.

Er det svært at lære at flyve?

Det er meget individuelt, hvor hurtigt man får kontrol over sine bevægelser inde i tunnelen, men de fleste flyver selv indenfor de første 2 minutter.

Din instruktør vil tilpasse niveauet og vindstyrken til dig ud fra din størrelse, vægt og erfaring. Du vil hurtigt opleve, at du opnår større kontrol over dine bevægelser, og at du bliver bedre til at styre rundt inde i flyvekammeret minut for minut. Bare slap af, følg instruktørens anvisninger og nyd din flyvetur.

Er Indoor Skydiving en sport jeg kan gå til?

Indoor Skydiving er en international anerkendt sport, så hvis du bliver bidt af at flyve, så spørg din instruktør om muligheden for coaching eller vores Kids & Teen Club, der skridt for skridt tager dig igennem de basale flyveteknikker.

Vores erfarne instruktører vil lære dig at få bedre kontrol over dine bevægelser, så du ikke bare kan holde dig stabil i luftstrømmen, men også styre din krop i forskellige retninger og introducere dig til de første tricks.

Når du lært alle de nødvendige flyveteknikker og har opnået en vis erfaring i tunnelen, så kan du kalde dig selv for PRO-Flyver, og derfra har du mulighed for at købe PRO flyvetid.

Flyvevideo

Hvordan modtager jeg min video?

Hvis du har købt en videooptagelse af din flyvning, vil du dagen efter modtage en e-mail med et link til videooptagelsen. Dette link med videoen er tilgængeligt for download i op til 7 dage efter optagelsen. Herefter vil videoen automatisk blive slettet, og det modtagne link vil herefter være inaktivt.

Jeg har ikke modtaget nogen e-mail med min video

Hvis du ikke har modtaget nogen e-mail så kontroller, om der er kommet en e-mail fra Copenhagen Air Experience i dit spamfilter. Hvis du ikke kan finde nogen mail der, så kontakt os og vi vil følge op på det.

Mit link virker ikke

Hvis du ikke kan få adgang til siden ved at klikke på linket i e-mailen så prøv at kopiere og indsætte linket i din internet-browser. Hvis det ikke virker, må du gerne kontakte os, så hjælper vi gerne.

Kan jeg dele min video med andre?

Ja, du er velkommen til at dele din video fra Copenhagen Air Experience med andre. Du kan downloade videofilen til din computer og herefter uploade den til enhver webside eller socialt netværk som f.eks. YouTube og Facebook. Copenhagen Air Experience giver dig fuld ret til at bruge din video, som du ønsker det!

Kan jeg se et eksempel på en videooptagelse fra Copenhagen Air Experience?

Ja, du kan se et udvalg af videooptagelser på vores YouTube-kanal: Copenhagen Air Experience.

Yderligere videodetaljer

Opløsning: 576 x 324, format: MP4; Codec: H.264.

Video i en højere opløsning (1280×720; Format: MP4; Codec: H.264) kan efter nærmere aftale kopieres til et USB stick eller en ekstern hard disc i receptionen hos Copenhagen air Experience. Din video i højere opløsning er tilgængelig i optil 2 uger efter optagelsen.