Q&A

For at passe bedst muligt på dig og vores medarbejdere har vi følgende tiltag:

 • Spritdispensere er opsat og beder alle gæster om at desinficere/afspritte hænder
 • Alle hjelme desinficeres efter hver brug
 • Der bliver gjort ekstra rent og alle ofte berørte kontaktflader sprittes af
 • Obligatorisk hjelmhue:
  • Alle flyvere skal bære hjelmhuer, der dækker mund og næse, under hjelmen
  • Du kan enten købe din hjelmhue online ved booking eller i receptionen ved ankomst
 • Vi beder alle gæster om at tage hensyn til os og hinanden ved at blive hjemme, hvis du føler dig syg

Alle fra 7 år og op kan flyve – blot man er i stand til at forstå og følge instruktioner. Er du under 18 år, skal dine forældre/værge skrive under på vores ansvarserklæring, som du finder her.

Du kan flyve hvis

 • Du er fyldt 7 år
 • Du vejer mindre end 120 kg af hensyn til din og instruktørens sikkerhed
 • Du har helbredet i orden og ingen problemer med ryg, skuldre, nakke eller andre dele af bevægeapparatet. Hvis du har haft tidligere skulderskader bør du ikke flyve
 • Du ikke har problemer med hjertet eller epilepsi
 • Du ikke er iført gips
 • Du ikke er gravid
 • Du ikke er påvirket af alkohol, stoffer eller lignende. Vi forbeholder os retten til at afvise personer, der er påvirkede uden kompensation

Er du i tvivl, så kontakt os inden du booker. Det er til enhver tid instruktøren på dagen, der beslutter om du må flyve eller ej – for os kommer sikkerheden altid først!

Vi vil gøre vores bedste for, at alle uanset handicap kan flyve. Det er i de fleste tilfælde muligt, selvom vi ikke kan garantere det.

For at sikre, at vi har afsat den nødvendige tid til dig, anmoder vi dig om at flyve på en hverdag. Informer os på forhånd hvis vi skal tage specielle hensyn, så kan vi bedst muligt imødekomme dine behov og hjælpe med at booke den mest velegnede pakke.

Selvom vi ikke kan love dig, at du kommer op at flyve, så garanterer vi, at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at flyve.

Vi starter hold hvert hele klokkeslæt. Hvis timen er fuldt booket, skal man regne med 1½ time fra start til slut. Inden flyvningen går der ca. 30 minutter med registrering, instruktion, omklædning samt opvarmning.

Ved grupper på over 10 personer, skal I beregne 1 time udover den bestilte flyvetid.

Du skal være der senest 10 min før din flyvetid.

Når du ankommer, skal du tjekkes ind i receptionen. Her skal du registreres, før du er klar til at blive sendt i luften. Så det er vigtigt at være her til tiden ellers mister du din flyvetid – uden mulighed for kompensation.

Det afhænger af størrelsen på jeres gruppe og hvornår på dagen, I har booket.

Vi starter hold hvert hele klokkeslæt. Er I en større gruppe, så har I vindtunnelen for jer selv, hvor I opdeles i mindre grupper, når I skal flyve. Hvis I kun er et par stykker, kommer I eventuelt på et hold sammen med andre. Ønsker I flyvetid for jer selv, skal I som hovedregel booke 44 minutter eller derover. Kontakt os gerne for yderligere information.

Som førstegangsflyver er man alene i tunnelen med sin instruktør. Øvede flyvere kan være op til fire personer ad gangen. Instruktøren bestemmer suverænt hvem og hvor mange, der må flyve. Vi tager ingen chancer med din sikkerhed.

Ja, uden problemer.

Vores vindtunnel er konstrueret til, at du kan flyve i al slags vejr.

Ved Indoor Skydiving føler du det samme rush, som man oplever ved det frie fald i et faldskærmsudspring fra 4 km’s højde. Luftmodstanden og måden du skal kontrollere din krop på er den samme, men ved Indoor Skydiving skal du ikke op i et fly og springe ud fra mange kilometers højde med en faldskærm på ryggen. Det foregår inde i et lukket flyvekammer, og du har hele tiden en instruktør ved din side.

Indoor Skydiving er lettere tilgængeligt og væsentligt billigere end et faldskærmsudspring, og derfor anvender mange professionelle vindtunnelen til træning.

Det er meget individuelt, hvor hurtigt man får kontrol over sine bevægelser inde i tunnelen, men de fleste flyver selv indenfor de første 2 minutter.

Din instruktør vil tilpasse niveauet og vindstyrken til dig ud fra din størrelse, vægt og erfaring. Du vil hurtigt opleve, at du opnår større kontrol over dine bevægelser, og at du bliver bedre til at styre rundt inde i flyvekammeret minut for minut. Bare slap af, følg instruktørens anvisninger og nyd din flyvetur.

Coaching

Indoor Skydiving er en international anerkendt sport, så hvis du bliver bidt af at flyve, så spørg din instruktør om muligheden for coaching eller vores Kids & Teen Club, der skridt for skridt tager dig igennem de basale flyveteknikker.

Vores erfarne instruktører vil lære dig at få bedre kontrol over dine bevægelser, så du ikke bare kan holde dig stabil i luftstrømmen, men også styre din krop i forskellige retninger og introducere dig til de første tricks.

Bliv PRO-flyver

Når du lært alle de nødvendige flyveteknikker og har opnået en vis erfaring i tunnelen, så kan du kalde dig selv for PRO-flyver, og derfra har du mulighed for at købe PRO flyvetid.

Hvis dit gavekort er udstedt af os kan du indløse det online. Du kan nemt booke til flere personer som ønsker den samme flyvepakke som dig. Du skal gøre følgende:

 1. Vælg “indløs gavekort” i gavekort menu
 2. Tast koden som er oplyst på dit gavekort /16 cifre
 3. Vælg antal pakker/personer
 4. Gennemfør betaling og booking – alle personer er nu booket i den samme session og flyver sammen

Vi sender en bekræftelse på din email adresse

Flyvevideo

Hvis du har købt en videooptagelse af din flyvning, vil du dagen efter modtage en e-mail med et link til videooptagelsen. Dette link med videoen er tilgængeligt for download i op til 7 dage efter optagelsen. Herefter vil videoen automatisk blive slettet, og det modtagne link vil herefter være inaktivt.

Hvis du ikke har modtaget nogen e-mail så kontroller, om der er kommet en e-mail fra Copenhagen Air Experience i dit spamfilter. Hvis du ikke kan finde nogen mail der, så kontakt os og vi vil følge op på det.

Hvis du ikke kan få adgang til siden ved at klikke på linket i e-mailen så prøv at kopiere og indsætte linket i din internet-browser. Hvis det ikke virker, må du gerne kontakte os, så hjælper vi gerne.

Ja, du er velkommen til at dele din video fra Copenhagen Air Experience med andre. Du kan downloade videofilen til din computer og herefter uploade den til enhver webside eller socialt netværk som f.eks. YouTube og Facebook. Copenhagen Air Experience giver dig fuld ret til at bruge din video, som du ønsker det!

Ja, du kan se et udvalg af videooptagelser på vores YouTube-kanal: Copenhagen Air Experience.

Opløsning: Fuld HD 1920×1080, format: MP4

Din video i er tilgængelig i op til 7 dage efter optagelsen.