Covid-19

HUSK AT ALLE BESØGENDE SKAL KUNNE FREMVISE GYLDIGT CORONA-PAS SOM DOKUMENTERER ET AF FØLGENDE KRITERIER:

– En negativ covid-19 test, der er taget inden for 72 timer (pcr- eller lyntest)
– Et bevis for et færdigt vaccinationsforløb mod covid-19
– Et positivt resultat af en covid-19 test, der er mindst 14 dage og højst 240 dage gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget

Såfremt man ikke kan fremvise gyldigt corona-pas er vi nødt til at aflyse bookingen uden kompensation. Dette er et krav fra regeringen for at vi kan holde åbent.

Kravet om coronapas gælder ikke for: Børn under 15 år. Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test. Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

Da vi trækker frisk luft ind udefra i vindtunnel er det ganske sikkert at flyve – men for at højne sikkerheden yderligere har vi indført en række tiltag – herunder obligatorisk hjelmhue, som kan købes online eller i receptionen, løbende desinfektion af udstyr samt briefing i mindre grupper i et større briefing lokale.

Her kan du læse om vores tiltag:

 • Spritdispensere er opsat og beder alle gæster om at desinficere/afspritte hænder:
  • ved ankomst
  • inden omklædning
  • efter flyvning
 • Alle hjelme desinficeres efter hver brug
 • Der bliver gjort ekstra rent og alle ofte berørte kontaktflader sprittes af flere gange dagligt
 • Vores instruktører bærer handsker og hjelm med visir, når de er i tæt kontakt med dig under flyvning
 • Undgå venligst kontanter – foretag eventuel betaling online eller med kontaktløs betaling i vores reception
 • Alle flyvere skal bære hjelmhuer fra aktivitetens start og til aktiviteten slutter
 • Hjelmhuer dækker mund og næse og skal bæres efter instruktørens anvisning
 • Du kan enten købe din hjelmhue online ved booking eller i receptionen ved ankomst
 • Vi har begrænset antal flyvere per session, så afstandskravene kan overholdes
 • Vi har indrettet vores modtagelse og briefingområde, så der er mest mulig plads. Briefing foretages i vores store briefinglokale med god plads.
 • For at kunne overholde krav til afstand må medfølgende gæster påregne at skulle opholde sig i et andet rum end flyveren. Vi har tilskuer-rum med store vinduer så alle kan følge med
 • Alle gæster skal kunne fremvise gyldigt corona-pas*
 • Gæster er velkomne men må påregne at vente i andet lokale end flyver. Begræns gerne antal gæster.
 • Vi har tilskuer-rum med store vinduer så alle kan følge med, men med gældende begrænsninger på antal personer indendørs, kan vi ikke garantere at alle gæster kan opholde sig i tilskuerrummet under flyvning.

*GYLDIGT CORONA-PAS DOKUMENTERER ET AF FØLGENDE KRITERIER:

En negativ covid-19 test, der er taget inden for 72 timer (pcr- eller lyntest)
– Et bevis for et færdigt vaccinationsforløb mod covid-19
– Et positivt resultat af en covid-19 test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget

 • Blive hjemme hvis du føler dig syg, så finder vi en ny tid til dig (læs vores handelsbetingelser her)
  • Du skal blive hjemme i to døgn efter du ikke længere har symptomer på sygdom (feber, tør hoste, vejrtrækningsbesvær)
 • Vaske hænder inden ankomst og spritte hænderne af ved ankomst, inden omklædning samt efter flyvning
 • Holde afstand til andre besøgende – mindst 1 meter.
 • Hoste eller nyse i ærmet – tage hensyn til hinanden og vores instruktører

Q&A

Alle fra 7 år og op kan flyve – blot man er i stand til at forstå og følge instruktioner. Er du under 18 år, skal dine forældre/værge skrive under på vores ansvarserklæring, som du finder her.

Du kan flyve hvis

 • Du er fyldt 7 år
 • Du vejer mindre end 120 kg af hensyn til din og instruktørens sikkerhed
 • Du har helbredet i orden og ingen problemer med ryg, skuldre, nakke eller andre dele af bevægeapparatet
 • Du ikke har problemer med hjertet eller epilepsi
 • Du ikke er iført gips
 • Du ikke er gravid
 • Du ikke er påvirket af alkohol, stoffer eller lignende. Vi forbeholder os retten til at afvise personer, der er påvirkede uden kompensation

Er du i tvivl, så kontakt os inden du booker. Det er til enhver tid instruktøren på dagen, der beslutter om du må flyve eller ej – for os kommer sikkerheden altid først!

Vi vil gøre vores bedste for, at alle uanset handicap kan flyve. Det er i de fleste tilfælde muligt, selvom vi ikke kan garantere det.

For at sikre, at vi har afsat den nødvendige tid til dig, anmoder vi dig om at flyve på en hverdag. Informer os på forhånd hvis vi skal tage specielle hensyn, så kan vi bedst muligt imødekomme dine behov og hjælpe med at booke den mest velegnede pakke.

Selvom vi ikke kan love dig, at du kommer op at flyve, så garanterer vi, at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at flyve.

Vi starter hold hvert hele klokkeslæt. Hvis timen er fuldt booket, skal man regne med 1½ time fra start til slut. Inden flyvningen går der ca. 30 minutter med registrering, instruktion, omklædning samt opvarmning.

Ved grupper på over 10 personer, skal I beregne 1 time udover den bestilte flyvetid.

Du skal være der senest 10 min før din flyvetid.

Når du ankommer, skal du tjekkes ind i receptionen. Her skal du registreres, før du er klar til at blive sendt i luften. Så det er vigtigt at være her til tiden ellers mister du din flyvetid – uden mulighed for kompensation.

Det afhænger af størrelsen på jeres gruppe og hvornår på dagen, I har booket.

Vi starter hold hvert hele klokkeslæt. Er I en større gruppe, så har I vindtunnelen for jer selv, hvor I opdeles i mindre grupper, når I skal flyve. Hvis I kun er et par stykker, kommer I eventuelt på et hold sammen med andre. Ønsker I flyvetid for jer selv, skal I som hovedregel booke 44 minutter eller derover. Kontakt os gerne for yderligere information.

Som førstegangsflyver er man alene i tunnelen med sin instruktør. Øvede flyvere kan være op til fire personer ad gangen. Instruktøren bestemmer suverænt hvem og hvor mange, der må flyve. Vi tager ingen chancer med din sikkerhed.

Ja, uden problemer.

Vores vindtunnel er konstrueret til, at du kan flyve i al slags vejr.

Ved Indoor Skydiving føler du det samme rush, som man oplever ved det frie fald i et faldskærmsudspring fra 4 km’s højde. Luftmodstanden og måden du skal kontrollere din krop på er den samme, men ved Indoor Skydiving skal du ikke op i et fly og springe ud fra mange kilometers højde med en faldskærm på ryggen. Det foregår inde i et lukket flyvekammer, og du har hele tiden en instruktør ved din side.

Indoor Skydiving er lettere tilgængeligt og væsentligt billigere end et faldskærmsudspring, og derfor anvender mange professionelle vindtunnelen til træning.

Det er meget individuelt, hvor hurtigt man får kontrol over sine bevægelser inde i tunnelen, men de fleste flyver selv indenfor de første 2 minutter.

Din instruktør vil tilpasse niveauet og vindstyrken til dig ud fra din størrelse, vægt og erfaring. Du vil hurtigt opleve, at du opnår større kontrol over dine bevægelser, og at du bliver bedre til at styre rundt inde i flyvekammeret minut for minut. Bare slap af, følg instruktørens anvisninger og nyd din flyvetur.

Coaching

Indoor Skydiving er en international anerkendt sport, så hvis du bliver bidt af at flyve, så spørg din instruktør om muligheden for coaching eller vores Kids & Teen Club, der skridt for skridt tager dig igennem de basale flyveteknikker.

Vores erfarne instruktører vil lære dig at få bedre kontrol over dine bevægelser, så du ikke bare kan holde dig stabil i luftstrømmen, men også styre din krop i forskellige retninger og introducere dig til de første tricks.

Bliv PRO-flyver

Når du lært alle de nødvendige flyveteknikker og har opnået en vis erfaring i tunnelen, så kan du kalde dig selv for PRO-flyver, og derfra har du mulighed for at købe PRO flyvetid.

Flyvevideo

Hvis du har købt en videooptagelse af din flyvning, vil du dagen efter modtage en e-mail med et link til videooptagelsen. Dette link med videoen er tilgængeligt for download i op til 7 dage efter optagelsen. Herefter vil videoen automatisk blive slettet, og det modtagne link vil herefter være inaktivt.

Hvis du ikke har modtaget nogen e-mail så kontroller, om der er kommet en e-mail fra Copenhagen Air Experience i dit spamfilter. Hvis du ikke kan finde nogen mail der, så kontakt os og vi vil følge op på det.

Hvis du ikke kan få adgang til siden ved at klikke på linket i e-mailen så prøv at kopiere og indsætte linket i din internet-browser. Hvis det ikke virker, må du gerne kontakte os, så hjælper vi gerne.

Ja, du er velkommen til at dele din video fra Copenhagen Air Experience med andre. Du kan downloade videofilen til din computer og herefter uploade den til enhver webside eller socialt netværk som f.eks. YouTube og Facebook. Copenhagen Air Experience giver dig fuld ret til at bruge din video, som du ønsker det!

Ja, du kan se et udvalg af videooptagelser på vores YouTube-kanal: Copenhagen Air Experience.

Opløsning: Fuld HD 1920×1080, format: MP4

Din video i er tilgængelig i op til 7 dage efter optagelsen.