sikkerhed en top prioritet

Sikkerhed er en topprioritet

Vi prioriterer sikkerhed over alt andet, så du kan få den fulde Indoor Skydiving oplevelse og det helt store sus i maven! Vores instruktører er professionelle og certificerede, og de er med dig hele vejen.

Du flyver i godkendt sikkerhedsudstyr, herunder hjelm og special designet flyve-dragt. Selve vindtunnelen er godkendt og efterses løbende af både danske og internationale myndigheder.

Vi er klar til at sende dig i luften – er du?

Professionelle instruktører

Alle vores instruktører har gennemgået et omfattende trænings- og undervisningsforløb på over 3 måneder med afsluttende eksamen. De træner og udvikler løbende deres færdigheder for at sikre, at alle flyvere får den bedste og mest sikre oplevelse.

Flere af vores instruktører deltager desuden i VM for Indoor Skydiving, og mange er dygtige faldskærmsspringere, der har taget hundredvis af spring.

professionelle instruktorer sikkerhed
vindtunnel sikkerhedsgodkendt

Vores vindtunnel er sikkerhedsgodkendt

Vindtunnelen er godkendt af Politiet, TÜV og brandmyndighederne. Vores professionelle medarbejdere gennemgår og tilser dagligt tunnelen, og derudover bliver den løbende inspiceret af Force Technology. Alle medarbejdere og ledelse undervises regelmæssigt i udøvende førstehjælp, og der findes ligeledes en hjertestarter i receptionsbygningen.