Om sporten Indoor Skydiving

Sporten

Indoor Skydiving er en international anerkendt sport i vækst, og niveauet hos de professionelle flyvere er meget højt. Der bliver afholdt VM hvert år blandt andet indenfor disciplinerne 4-way Formation Skydive, Dynamic 2-Way og Freestyle. Det seneste VM i 2018 blev afholdt i vores søster-tunnel Aerodium Bahrain med deltagelse fra 25 forskellige lande.

Sporten er i fantastisk fremgang, og der bliver et stadigt større kendskab til dens muligheder. Vindtunnelen fungerer også som en træningsfacilitet for faldskærmsspringere, militæret og andre, der har brug for at styrke deres stabilitet, sikkerhed og kundskaber i luften. I vindtunnelen er det muligt at træne enkeltvis og i formationer over længere tid, så flyverne er langt bedre forberedt, når de udfører det frie fald fra flyet.

Vi er stolte af, at vi er den første vindtunnel i Danmark, og at vi stadig bidrager med at opbygge sporten i Danmark såvel som i udlandet.

Sporten Kids & Teen Club

Kids & Teen Club

Interesseret i særlige arrangementer og camps for børn og unge mellem 7-17 år? Læs mere om vores Kids & Teen Club her.

Om Sporten PRO-Flyers

PRO-FLYERS

Er du erfaren flyver, så se priser og muligheder for at købe PRO-flyvetid og coaching her. Du kan også kontakte os på pro@airexperience.dk.