Julefrokost 2019

Julefrokost 2019

Kickstart jeres julefrokost hos Copenhagen Air Experience og giv alle en oplevelse for livet! I vil mærke adrenalinen pumpe i kroppen, når I flyver i vindtunnelen – en ekstremt sjov og anderledes udfordring for dig og vennerne.

Vores erfarne og professionelle instruktører har stor fokus på sikkerhed og klar til at give jer en uforglemmelig holdoplevelse!

Når alle har været oppe at flyve, får I et diplom med jeres flyveresultater, så I har mulighed for at kåre dagens vindere. Se dem indtage podiet, mens I nyder en kold fadøl, som en perfekt afslutning på 2019.

Indoor Skydiving med vennerne eller familien!

Saml venner eller familie og få en vild oplevelse sammen, når I vælger at prøve kræfter med Indoor Skydiving. I vil opleve hvordan det frie fald ved faldskærmsudspring føles og være flyvende længe efter, at I har forladt vindtunnelen. Det er en fantastisk oplevelse, som I altid vil kunne huske.

Alle kan være med på samme niveau til Indoor Skydiving, så ingen kan vide på forhånd, hvem der vil klare sig bedst. Indoor Skydiving er derfor også oplagt til en lille intern dyst. Jeres præstation i luften vurderes af vores dygtige instruktører, og I vil til slut få et diplom udleveret med jeres score. Så kan I selv kåre vinderen af dagens udfordring.

Grupper Indoor Skydiving