Hvem kan flyve

Om indoor skydiving

Alle kan udleve drømmen om at flyve!

Indoor Skydiving er en simulation af det frie fald, som faldskærmsspringere oplever, når de kaster sig ud af flyet – 1 minut i vindtunnelen svarer til det frie fald fra 4 kilometers højde. Fem motorer blæser en kraftig luftstrøm op gennem tunnelen med en hastighed på op til 228 km/t. Vindmodstanden opleves derfor som den samme, som hvis du sprang ud fra et fly. Med en instruktør sikkert ved din side, træder du ind i flyvekammeret, læner dig ind i luftstrømmen, breder armene ud – og flyver! Du vil opleve det vildeste rush, der sidder i kroppen længe efter!

Alle vores dygtige og erfarne instruktører har gennemgået en certificeret uddannelse og sørger for din sikkerhed hele vejen igennem.

Flyvere med handicap

Vi vil gøre vores bedste for, at alle uanset handicap kan flyve. Det er i de fleste tilfælde muligt, selvom vi ikke kan garantere det.

For at sikre, at vi har afsat den nødvendige tid til dig, anmoder vi dig om at flyve på en hverdag. Informer os på forhånd hvis vi skal tage specielle hensyn, så kan vi bedst muligt imødekomme dine behov og hjælpe med at booke den mest velegnede pakke.

Selvom vi ikke kan love dig, at du kommer op at flyve, så garanterer vi, at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at flyve.

Flyve kriterier

  • Du er fyldt 7 år
  • Du vejer mindre end 120 kg af hensyn til din og instruktørens sikkerhed
  • Du har helbredet i orden og ingen problemer med ryg, skuldre, nakke eller andre dele af bevægeapparatet
  • Du har ikke problemer med hjertet eller epilepsi
  • Du er ikke iført gips
  • Du er ikke gravid
  • Du er ikke påvirket af alkohol, stoffer eller lignende. Vi forbeholder os retten til at afvise personer, der er påvirkede uden kompensation
  • Du har underskrevet vores ansvarserklæring. Er du under 18 år, skal du medbringe en underskrevet ansvarsfraskrivelse af forældre eller værge

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan flyve grundet en tidligere skade eller af andre helbredsmæssige årsager, bør du altid snakke med din instruktør inden flyvningen.