Hold det vildeste polterbend

Hold det ultimative polterabend!

Indtag luftrummet og flyv rundt i op til 10 meters højde, som en ægte superhelt, og giv den kommende brud/gom en fantastisk polterabend oplevelse!

Indoor skydiving er den perfekte event til jeres polterabend. Højde, drøjde og sportslige egenskaber er taget ud af spil, så alle kan være med! Efter jeres flyvning vil alle få udleveret et diplom med deres score. Så kan I selv kåre vinderen og afgøre, hvordan det skal fejres.

Giv jeres polterabend et ekstra twist og lej kostumer, så I kan flyve rundt som Superman eller kylling – det giver et godt grin og nogle skøre billeder til at huske dagen på.

Plads til polterabend aktiviteter

Er det kun bruden eller gommen, der skal flyve? Hele gruppen får stadig en fed oplevelse, for det er virkelig underholdende at se gommen/bruden på slap line fra tilskuerloungen!

Efter I har fløjet, er I velkomne til at benytte vores mange faciliteter. Vi har et stort udendørsareal med borde og bænke, hvor I kan slappe af på græsset eller spille bold, kongespil eller andre udendørsspil, som kan lånes i receptionen. Vi kan også arrangere sandwich og drikkevarer til jer på dagen. Kontakt os for at høre mere.

I kan også sagtens medbringe egne forsyninger. Husk at man af sikkerhedsmæssige årsager ikke må være påvirket af alkohol eller andet, når man skal op at flyve. Efter I har været i luften, kan I slå jer løs på bedste polterabend manér.

Eventens varighed er normalt 1½ time. Er I en større gruppe på mere end 20 personer, skal I beregne længere tid.

Plads til polterabend aktiviteter indoor skydiving

Indoor Skydiving er perfekt til polterabend! Alle deltagere får masser af endorfiner i kroppen og store smil. Det rykker gruppen sammen om en fælles oplevelse og er den ultimative kickstarter på en fed dag!