Børnefødselsdag

Hold børnefødselsdag hos os!

Hos Copenhagen Air Experience holder vi den ultimative børnefødselsdag, hvor alle kommer ud at flyve. Det er en helt fantastisk oplevelse at flyve i vindtunnelen, og alle vil gå derfra med et sus i maven og et kæmpe smil!

Efter flyvningen får alle børn et diplom med hjem, som bevis på, at de har gennemført et Indoor Skydive.

Børnene vil få en fantastisk oplevelse sammen, som de vil tale om længe efter. Det er et kæmpe hit af en børnefødselsdag!

En sikker oplevelse

Indoor Skydiving er den vildeste børneaktivitet, hvor alle har succes lige fra start! For børnene er det en stor oplevelse med 2 flyvninger i sig selv – men jo flere gange de prøver, des mere fortrolige bliver de med det, og de bliver hurtigt bedre til at flyve.

Alle børn fra 7 år og op kan flyve. Hos os er sikkerhed en topprioritet, og niveauet bliver altid tilpasset den enkelte flyver. Vores erfarne instruktører holder fast i børnene, indtil de er helt sikre og stabile til at kunne flyve selv.

Bemærk:

  • Der skal være min. 2 voksne til stede under hele børnefødselsdagen
  • Alle børn skal medbringe en underskrevet ansvarserklæring med skriftlig tilladelse til flyvning fra egne forældre eller værge
  • Vores udendørsareal med borde-bænke er oplagt til udendørsaktivitet, boldspil og forfriskninger efter flyvning – det er ikke muligt at være indendørs
  • Video af flyvningerne skal tilkøbes
Børnefødselsdag indoor skydiving Copenhagen Air Experience

Det var SEJT at se min bedste ven flyve som superman! Jeg havde den sjoveste dag sammen med mine venner!